keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Tuoleille paitaa



Mattoja vanhoista t-paidoista on syntynyt riittämiin vähäksi aikaa, nyt keksin perheen kauhuksi alkaa verhoilemaan vuosien varrella lasten ja koirien jäljiltä nuhjaantuneita nojatuoleja uusiksi. Istuinosa on aikas kirjava ainakin tässä, täytyy koettaa löytää hieman hillitympiä sävyjä käsi- ja selkänojiin. Jälki on muutenkin aika rosoista eri paksuisia vaatteita käytettäessä, yritän käyttää myös koko vaatteen resoreita myöten, avaruudellinen hahmotuskyky kohentunee kun koettaa saada vaatteen leikattua yhdeksi pitkäksi kuteeksi.
Trikoovaatteet ovat sitä tasoa ettei niitä voi enää kierrättää vaatteena, tahroja, reikiä tai muuten totaalisen kulahtaneita. T- ja yöpaitoja, lasten sukkahousuja ym. Omat ja ystävien rätit ovat toistaiseksi riittäneet, rättilahjoituksia otetaan edelleen vastaan! ; )
Kuvista näkee, että metallisena ostamani ( ja sellaisena myyty) muovinen virkkuukoukku on napsahtanut poikki virkatessa, se on jo kolmas katkennut. Pätkällä pärjää kyllä jonkun aikaa, ottaa sormivoimia enemmän kun joutuu puristamaan niin tiukasti. Täytyy etsiskellä kestävämpää koukkua edelleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti