tiistai 18. syyskuuta 2012

Knit´n´Tag Ruttopuisto- jatkoa

 Tässä neuletakkimme tämänhetkinen kunto- ilkivalta ollut aika kovaa. Takki revitty alas ja jokainen nappi onnistuttu kiskomaan irti, onneksi muuten pysynyt yhtenä kappaleena ja joku ystävällinen ommellut takin takaisin, kiitos siitä! Sen verran alkoi harmittamaan että yritän ehtiä vielä virittämään työlle uudet napit, jos ne saisivat olla paikallaan loppuun asti. Halipusut kaikesta huolimatta, toivottavasti napit päätyivät hyvään kotiin!

 Sweet Treehugger!

 Luova pompulaviritys, meidän neuleemme näkyy taaimpana taustalla.

Koivutakki vaahteralle, hieno! Tästä eivät ole saaneet onneksi kuin yhden napin revittyä irti. Pitäisi varmasti olla paljon enemmän vastaavia esillä, eivät ehkä silloin niin herättäisi aggressioita! ; )

2 kommenttia:

  1. Kiinnostavat neulenutut! Joku reaktio se repiminen ollut, ei kait napin tarve niin suuri :) Tuo koivutakki on upea linjakas. Miten on muuttaako puun kasvua mitenkään?

    VastaaPoista
  2. Niin, saa kai olla tyytyväinen että omasta työstä oli jotakin sentään jäljellä, muutama työ oli kadonnut kokonaan ja jokunen muukin osaksi. Aika sattumanvaraisilta näyttivät nuo tuhotyöt, ehkä syytä siinä että meidän työ sijaitsi kadun varrella eikä suojemmassa keskemmällä. En sitten ehtinyt tekemään uusia nappeja, työthän lähtivät tänä viikonloppuna Pihlajasaareen pysyvämpään säilytykseen.

    Jos jättäisi pysyväksi puun rungolle, ei kai ihan heti alkaisi vaikuttamaan kun neule venyy. Ehtisi kai säiden vaikutuksesta lahota ennenkuin alkaisi vaikuttamaan puun kasvuun. Hauska näkökulma, onnistuisikohan bonsain teko neuleiden avulla? ; )

    VastaaPoista